Logo Turisme del Berguedà

Visites a productors locals

L'Escairador


L’Escairador és un projecte familiar, en què s'ha preservat i professionalitzat l’antic ofici de l’escairador.

Conreen els nostres cereals, varietats antigues i autòctones. Són grans no transgènics: el seu rendiment al camp és inferior al d’altres varietats, però les seves propietats nutricionals i organolèptiques són incomparables.

El cultiu , evitant l’ús de fitosanitaris i biocides no ecològics, i l’elaboració en el propi molí escairador,  permet controlar i garantir la màxima qualitat dels nostres productes.

Al’Escairador elaborem farines sense gluten. Toteselles moltes a la pedra, a baixa velocitat, per preservar al màxim les propietats nutricionals i organolèptiques. Obtenint farines molt aromàtiques, saboroses i sanes. Sense conservants, ni additius de cap mena.

 


  • Adreça: Casa Ferrer - Cal Rosal
  • Codi postal: 08600
  • Població: Berga
  • Telèfon: 669 85 78 75
  • Pàgina web: https://www.escairador.com
  • Adreça electrònica: info@escairador.com
  • Especialitats de la casa: Polenta de blat de moro escairat i farines sense gluten
  • Horari: Es realitzen visites amb concertació prèvia.
  • Tipus de visita: Visita a les instal·lacions de l'escairador

També et pot interessar

Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

  • biosphere fondo trans

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png