L’Escairador és un projecte familiar, en què s'ha preservat i professionalitzat l’antic ofici de l’escairador.
Conreen els nostres cereals, varietats antigues i autòctones. Són grans no transgènics: el seu rendiment al camp és inferior al d’altres varietats, però les seves propietats nutricionals i organolèptiques són incomparables.
El cultiu , evitant l’ús de fitosanitaris i biocides no ecològics, i l’elaboració en el propi molí escairador, permet controlar i garantir la màxima qualitat dels nostres productes.
Al’Escairador elaborem farines sense gluten. Toteselles moltes a la pedra, a baixa velocitat, per preservar al màxim les propietats nutricionals i organolèptiques. Obtenint farines molt aromàtiques, saboroses i sanes. Sense conservants, ni additius de cap mena.
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa