Ingredients
1 kg de ceps
2 l d’oli de gira-sol 150 g de pinyons Cibulet
Vinagre de Mòdena Enciams diversos Pebre en gra
Sal
Preparacio
Renteu els ceps i poseu-los en una cassola coberts d’oli de gira-sol, la sal corresponent i pebre en gra. Cal coure-ho a foc lent durant 20 minuts. Un cop cuits, escorreu-los i feu-ne un cilindre gruixut embolicant el preparat amb film. Poseu el cilindre al congelador per poder fer talls molt prims amb la màquina de tallar embotits.
Per fer la vinagreta, torreu els pinyons i afegiu-los a l’oli de ceps, amb vinagre, sal i pebre. Bateu-ho tot fins que quedi una massa homogènia.
Poseu els talls ben prims al plat, la vinagreta de pinyons, uns quants pinyons i, al mig, un buquet d’enciams.
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa