Receptes tradicionals
Ingredients
Ous de pagès
Tòfona negra fresca (Tuber melanosporum)
Elaboració
Col·locarem els ous en un recipient hermètic al costat d’una tòfona negra fresca prèviament neta i sobre paper de cuina.
Tanquem el recipient i el deixem a la nevera durant 48 o 72 hores perquè l’aroma de la tòfona entri a través de la porositat dels ous i els impregni de l’aroma d’aquesta.
Els ous trufats es poden utilitzar per a molts plats però estan molt bons amb una recepta tant senzilla com fer un ou ferrat i laminar-hi una mica de tòfona sobre en el moment de servir.
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa