Receptes tradicionals
Ingredients:
oli d’oliva
1 cullerada sopera de ceba trinxada
1 cullerada sopera de pastanaga
vinagre de vi
sal
250 g de rovellons
pebre en gra
pebre vermell
vinagre de cava
Elaboració
Preparació dels ingredients.
Netegeu els rovellons amb una mica d’aigua. Tot seguit, trossegeu-los i escaldeu-los en aigua bullent amb sal i pebre en gra. A continuació, escorreu-los, amaniu-los amb pebre vermell, sal, vinagre de cava i oli.
Preparació del plat.
Poseu els rovellons en un pot, ben tapats, i deixeu que passin 15 dies abans de consumir-los.
Presentació.
Serviu els rovellons acompanyats d’una vinagreta que
podeu fer a partir del mateix oli de la maceració amb ceba i pastanaga
trinxades molt fines, i una mica de vinagre i sal.
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa