Assaboreix el nostre paisatge
Et caldran els cinc sentits per gaudir de tots els matisos d'una de les gastronomies amb més història de Catalunya.
Gustos medievals s'alien amb la cuina de les àvies per donar com a resultat una cuina moderna que no perd el gust de la tradició. Cartes que varien en funció de la temporada per gaudir de plats tan especials i saborosos com les patates emmascarades i la vedella amb bolets; o curiosos, com el blat de moro escairat i els pèsols negres.
La senzillesa convertida en un plat exquisit amb l'aval de professionals que han fet de la tradició el plaer de tot paladar. Asseure's a taula en un dels restaurants del Berguedà sempre porta alguna o altra sorpresa. Plats tradicionals de la cuina catalana amb les peculiaritats d'una zona que ha sabut mantenir una tradició culinària que li ha valgut situar la comarca entre els noms més importants del món de la gastronomia.
Els bolets en són l'estrella, però també productes tan endèmics com els pèsols negres o el blat de moro escairat...Això sense oblidar la qualitat de les carns de cria dels nostres ramaders de muntanya i de caça, i un conjunt de productes elaborats seguint la tradició, els embotits i formatges artesans,respectant la qualitat i sobretot el gust per tots els paladars. Els gustos berguedans aconsegueixen que el visitant els retingui sempre més en la seva memòria.
Informació
Productes més singulars
Pèsols negres i blat de moro escairat
Cuina de temporada
Caça, tòfona o bolets
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa